Combex is gespecialiseerd in het vervoer van goederen met een buitengewone lengte, breedte en/of hoogte.  Dit transport dient te gebeuren onder regie van gecertificeerde begeleiders, om de verkeersveiligheid te kunnen garanderen. Hierbij moet u denken aan tijdelijke afzettingen van het wegennet, deels verwijderen en herplaatsen van wegafbakening en straatmeubilair.

Voor het daadwerkelijk transport kan plaatsvinden moet een grondige verkenning  van de route worden uitgevoerd, zodat bijvoorbeeld vermeden wordt dat viaducten te laag blijken voor het te vervoeren object.

Combex heeft door gebruik te maken van uitschuifbare opleggers de mogelijkheid om voor haar klanten transporten te vervoeren tot een lengte van 47 meter. De voor deze transporten ingezette chauffeurs zijn degelijk opgeleide en ervaren specialisten.

Uiteraard zijn voor dit soort transporten speciale vergunningen, ontheffingen en in veel gevallen ook particuliere begeleiding vereist. Al deze taken vallen onder verantwoordelijkheid van de manager exceptioneel transport.  
U krijgt als klant een totaalpakket aangeboden en hoeft  zich hier niet verder in te verdiepen.

Heeft u vragen?  
Neem contact op met onze afdeling exceptioneel
Bel 0512-369480
of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2

L1020487

Gerealiseerd door Studio Staalkaart